Over ons

Het team van Joustra Merkenherstel BV bestaat uit Robert Joustra, David Hendriks, Henk Smolders, Jeroen de Graaf, Adwin Jongman, Tim Biswane, Kim van der Meer en Debby Gringhuis.

Robert

Robert is inmiddels 35 jaar werkzaam als autoschadehersteller waarin hij zich gespecialiseerd heeft in kleine schades. Hij leerde als een van de eerste autoschadeherstellers in Nederland de fijne kneepjes van de techniek “Uitdeuken zonder spuiten”. Later heeft hij hierin vele mensen opgeleid. Zelf heeft hij deze techniek zich zo eigen gemaakt dat de mogelijkheden steeds groter werden. Dit resulteerde in Push2paint, het uitdeuken van een grotere deuk waarbij voorkomen wordt dat plaatwerk vervangen moet worden. Verder kan hij lakschade aan uw auto perfect verhelpen met Spot repair. Een betaalbare spuittechniek die kleine schades onzichtbaar maken. Kortom een all-round small repair technicus.

David

David is 20 jaar geleden bij Robert in de leer gekomen en is een zeer bedreven look-a-like van Robert. Elke schade ziet hij als een uitdaging. Hij is een leergierige, harde, zelfstandige werker, die alle facetten (Uitdeuken zonder spuiten, Push2paint en Spotrepair) van het vak goed beheerst.


Henk

Henk heeft zich het uitdeuken zonder spuiten, na een carrière bij Fokker, eigen gemaakt. Na een korte en intensieve samenwerking met Robert rijdt hij zelfstandig van klant naar klant om de deukjes vakkundig te verwijderen.

Jeroen

Jeroen is onze spotrepair specialist. Na jaren tussen de muren van een spuitcabine en het runnen van een hoveniersbedrijf, maakte Jeroen in 2015 de stap zich te verdiepen in de one-day-repair ontwikkelingen binnen de autoschade branche.
En met succes! Sinds januari 2020 rijdt hij in een Joustra Merkenherstel bus rond om in korte tijd auto’s er weer netjes bij te zetten.


Adwin

Adwin is onze Benjamin. Een spontane en enthousiaste jongeman met ambities. Als cabinespuiter is hij begonnen en heeft nu de sprong gewaagd naar een vrijer leven als spotrepair specialist in een bus langs onze klanten. Verder is hij bezig met een training “Uitdeuken zonder spuiten”. Zodat hij straks all-round inzetbaar is bij Joustra Merkenherstel.

Tim

Tim heeft zeer ruime ervaring in de spuitcabine en binnen het schadebedrijf. Draait zijn hand niet om voor een spotrepair op locatie bij onze klanten vanuit zijn “Joustra bus”. Hij is ambitieus en net als Adwin bezig het “Uitdeuken zonder spuiten” zich eigen te maken onder leiding van Robert Joustra. Dat zou betekenen dat de vierde all-rounder binnen Joustra Merkenherstel over een tijdje volop inzetbaar is.


Kim

Kim staat u op dinsdag, donderdag en vrijdag te woord en maakt graag een afspraak met u in de agenda van één van onze Small Repair specialisten. Tevens ondersteunt ze Debby met de administratie en overige dagelijkse gang van zaken. Soortgelijke ervaring deed ze al jaren op als receptioniste bij een hotel in Haarlem.

Debby

Debby ondersteunt Robert, David, Henk, Jeroen, Adwin en Tim organisatorisch en administratief. Tevens zijn Kim en Debby samen aanspreekpunt voor de planning.
T: 06 50 46 06 05 (ook voor whats app) of
E: info@joustramerkenherstel.nl