Over ons

Het team van Joustra Merkenherstel BV bestaat uit Robert Joustra, David Hendriks, Henk Smolders, Jim Keizer en Debby Gringhuis.

Robert

Robert is inmiddels 25 jaar werkzaam als autoschadehersteller waarin hij zich gespecialiseerd heeft in kleine schades. Hij leerde als een van de eerste autoschadeherstellers in Nederland de fijne kneepjes van de techniek “Uitdeuken zonder spuiten”. Later heeft hij hierin vele mensen opgeleid. Zelf heeft hij deze techniek zich zo eigen gemaakt dat de mogelijkheden steeds groter werden. Dit resulteerde in Push2paint, het uitdeuken van een grotere deuk waarbij voorkomen wordt dat plaatwerk vervangen moet worden. Verder kan hij lakschade aan uw auto perfect verhelpen met Spot repair. Een betaalbare spuittechniek die kleine schades onzichtbaar maken. Kortom een all-round small repair technicus.

David

David is 10 jaar geleden bij Robert in de leer gekomen en is een zeer bedreven look-a-like van Robert. Elke schade ziet hij als een uitdaging. Hij is een leergierige, harde, zelfstandige werker, die alle facetten (Uitdeuken zonder spuiten, Push2paint en Spotrepair) van het vak goed beheerst.


Henk

Henk heeft zich het uitdeuken zonder spuiten, na een carrière bij Fokker, eigen gemaakt. Na een korte en intensieve samenwerking met Robert rijdt hij zelfstandig van klant naar klant om de deukjes vakkundig te verwijderen.

Jim

Jim is sinds oktober 2017 bij het Joustra team gekomen als spotrepair specialist. Vanaf begin 2018 is hij bezig het uitdeuken zonder spuiten onder de knie te krijgen. Als echte fanatiekeling leert hij razend snel en verwachten wij hem al snel in te kunnen zetten als all-round small repair specialist.


Debby

Debby ondersteunt Robert, David, Henk en Jim organisatorisch en administratief. Tevens is zij het aanspreekpunt voor de planning.
T: 06 50 46 06 05 of E: info@joustramerkenherstel.nl