Over ons

Het team van Joustra Merkenherstel BV bestaat uit Robert Joustra, David Hendriks, Henk Smolders, Jeroen de Graaf, Kim van der Meer en Debby Gringhuis.

Robert

Robert is inmiddels 25 jaar werkzaam als autoschadehersteller waarin hij zich gespecialiseerd heeft in kleine schades. Hij leerde als een van de eerste autoschadeherstellers in Nederland de fijne kneepjes van de techniek “Uitdeuken zonder spuiten”. Later heeft hij hierin vele mensen opgeleid. Zelf heeft hij deze techniek zich zo eigen gemaakt dat de mogelijkheden steeds groter werden. Dit resulteerde in Push2paint, het uitdeuken van een grotere deuk waarbij voorkomen wordt dat plaatwerk vervangen moet worden. Verder kan hij lakschade aan uw auto perfect verhelpen met Spot repair. Een betaalbare spuittechniek die kleine schades onzichtbaar maken. Kortom een all-round small repair technicus.

David

David is 10 jaar geleden bij Robert in de leer gekomen en is een zeer bedreven look-a-like van Robert. Elke schade ziet hij als een uitdaging. Hij is een leergierige, harde, zelfstandige werker, die alle facetten (Uitdeuken zonder spuiten, Push2paint en Spotrepair) van het vak goed beheerst.


Henk

Henk heeft zich het uitdeuken zonder spuiten, na een carrière bij Fokker, eigen gemaakt. Na een korte en intensieve samenwerking met Robert rijdt hij zelfstandig van klant naar klant om de deukjes vakkundig te verwijderen.

Jeroen

Jeroen is onze spotrepair specialist. Na jaren tussen de muren van een spuitcabine en het runnen van een hoveniersbedrijf, maakte Jeroen in 2015 de stap zich te verdiepen in de one-day-repair ontwikkelingen binnen de autoschade branche.
En met succes! Sinds januari 2020 rijdt hij in een Joustra Merkenherstel bus rond om in korte tijd auto’s er weer netjes bij te zetten.


Kim

Kim staat u op dinsdag en donderdag te woord en maakt graag een afspraak met u in de agenda van één van onze Small Repair specialisten. Tevens ondersteunt ze Debby met de administratie en overige dagelijkse gang van zaken. Soortgelijke ervaring deed ze al jaren op als receptioniste in een hotel in Haarlem.

Debby

Debby ondersteunt Robert, David en Henk organisatorisch en administratief. Tevens is zij het aanspreekpunt voor de planning.
T: 06 50 46 06 05 of E: info@joustramerkenherstel.nl