Over ons

Het team van Joustra Merkenherstel BV bestaat uit Robert Joustra, David Hendriks, Henk Smolders, Jeroen de Graaf, Adwin Jongman, Tim Biswane, Jordan Proctor, Kim van der Meer, João Beira en Debby Gringhuis.

Robert

Robert is inmiddels 35 jaar werkzaam als autoschadehersteller waarin hij zich gespecialiseerd heeft in kleine schades. Hij leerde als een van de eerste autoschadeherstellers in Nederland de fijne kneepjes van de techniek “Uitdeuken zonder spuiten”. Later heeft hij hierin vele mensen opgeleid. Zelf heeft hij deze techniek zich zo eigen gemaakt dat de mogelijkheden steeds groter werden. Dit resulteerde in Push2paint, het uitdeuken van een grotere deuk waarbij voorkomen wordt dat plaatwerk vervangen moet worden. Verder kan hij lakschade aan uw auto perfect verhelpen met Spot repair. Een betaalbare spuittechniek die kleine schades onzichtbaar maken. Kortom een all-round small repair technicus.

David

David is 20 jaar geleden bij Robert in de leer gekomen en is een zeer bedreven look-a-like van Robert. Elke schade ziet hij als een uitdaging. Hij is een leergierige, harde, zelfstandige werker, die alle facetten (Uitdeuken zonder spuiten, Push2paint en Spotrepair) van het vak goed beheerst.


Henk

Henk heeft zich het uitdeuken zonder spuiten, na een carrière bij Fokker, eigen gemaakt. Na een korte en intensieve samenwerking met Robert rijdt hij zelfstandig van klant naar klant om de deukjes vakkundig te verwijderen.

Jeroen

Jeroen is onze spotrepair specialist. Na jaren tussen de muren van een spuitcabine en het runnen van een hoveniersbedrijf, maakte Jeroen in 2015 de stap zich te verdiepen in de one-day-repair ontwikkelingen binnen de autoschade branche.
En met succes! Sinds januari 2020 rijdt hij in een Joustra Merkenherstel bus rond om in korte tijd auto’s er weer netjes bij te zetten.


Adwin

Adwin is onze Benjamin. Een spontane en enthousiaste jongeman met ambities. Als cabinespuiter is hij begonnen en heeft nu de sprong gewaagd naar een vrijer leven als spotrepair specialist in een bus langs onze klanten. Verder is hij bezig met een training “Uitdeuken zonder spuiten”. Zodat hij straks all-round inzetbaar is bij Joustra Merkenherstel.

Tim

Tim heeft zeer ruime ervaring in de spuitcabine en binnen het schadebedrijf. Draait zijn hand niet om voor een spotrepair op locatie bij onze klanten vanuit zijn “Joustra bus”. Hij is ambitieus en net als Adwin bezig het “Uitdeuken zonder spuiten” zich eigen te maken onder leiding van Robert Joustra. Dat zou betekenen dat de vierde all-rounder binnen Joustra Merkenherstel over een tijdje volop inzetbaar is.


Jordan

Jordan kwam op het pad van Joustra Merkenherstel via een open sollicitatie aan één van onze klanten. Een ervaren restyler die meteen in een bestel auto onze klanten kan bedienen. Een aanwinst voor ons team, met interesse voor het spotrepair vak. Dat zou hem de vijfde all-rounder maken.

Kim

Kim staat u op maandag, dinsdag en donderdag te woord en maakt graag een afspraak met u in de agenda van één van onze Small Repair specialisten. Tevens ondersteunt ze Debby met de administratie en overige dagelijkse gang van zaken. Soortgelijke ervaring deed ze al jaren op als receptioniste bij een hotel in Haarlem.
T: 06 50 46 06 05 (ook voor whats app) of
E: info@joustramerkenherstel.nl


João

João geniet van zijn pensioen maar wil ook graag nog een paar dagen per week iets bijdragen in een bedrijf. Jarenlang was hij ondernemer en had 20 man in dienst, die telecom aansluitingen realiseerde voor KPN. Nu is hij op woensdag en vrijdag verantwoordelijk voor de planning en facturatie bij Joustra Merkenherstel.
T: 06 50 46 06 05 (ook voor whats app) of
E: info@joustramerkenherstel.nl

Debby

Debby organiseert alle backoffice zaken. Staat klaar voor alle medewerkers en klanten met hun vragen en wensen. Bereikbaar op debby@joustramerkenherstel.nl